Bruidsmode Chantal

Smaller Default Larger

Vragen

Staat de gehele collectie van bruidsjaponnen en bruidsaccessoires op de site?

Nee, de bruidsjaponnen, bruidsjurken, trouwjurken en bruidsaccessoires op de site zijn maar een klein gedeelte van de collectie die wij in onze bruidswinkel hebben hangen. Omdat wij ook samenwerken met een andere bruidsmodezaak in Nederland kun je ons ook aangeven waar je naar op zoek bent dan kunnen wij de bruidsjapon naar onze bruidswinkel halen.

 

Werken jullie samen met een andere bruidsmodezaak?


Ja wij werken samen met een andere bruidsmodezaak in Gelderland. Op deze locatie  hangt dan ook een prachtige collectie bruidsjaponnen. Kunt u bij ons niet slagen dan regelen wij voor u een afspraak op de andere locatie als u dat wilt. Bij bruidsmode Chantal dus een dubbele kans om te slagen voor een prachtige bruidsjapon.

 

Als ik de bruidsjapon passend moet laten maken, worden hier dan extra kosten voor berekend?

Als je de bruidsjapon passend laat maken door èèn van onze coupeuses dan zullen daar extra kosten voor worden berekend. Deze worden van te voren afgesproken, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Je kunt er ook voor kiezen om de bruidsjapon te kopen en zelf op zoek te gaan naar een coupeuse.

 

Ik zou graag op een zondag een bruidsjapon willen passen, kan dat ook?

Wij zijn erg flexibel in tijden en dagen dus dat is zeker mogelijk ook in de avonduren vormt geen enkel probleem. Wel alles uitsluitend op afspraak.

 

Verhuren jullie ook bruidsjaponnen?

Nee wij verhuren geen bruidsjaponnen en kopen ook geen gebruikte bruidsjaponnen in. Wel verhuren wij de hoepelrokken die onder een bruidsjapon zitten, heb je hier interesse in neem dan contact met ons op.

 

Kan ik ook onverwachts langskomen?

Wij ontvangen maar één bruid met haar gezelschap uitsluitend op afspraak omdat wij van mening zijn dat de bruid op dat moment alle aandacht verdiend. 

 

Ik wil graag een afspraak maken, hoe zijn jullie het beste te bereiken?

Wij zijn het beste te bereiken per telefoon of mail. Als we bezig zijn met een bruid zullen we de telefoon niet beantwoorden je kunt dan een bericht inspreken, wij zullen proberen dezelfde dag nog terug te bellen. Het contact formulier wordt ook zo snel mogelijk beantwoord.

 

Hebben jullie ook meerdere maten van een bruidsjapon?

Sommige bruidsjaponnen betreffen enkele stuks maar iedere japon kan 1 tot 2 maten groter of kleiner gemaakt worden. Bijna alle  bruidsjaponnen zijn in de gewenste maat na te bestellen t/m maat 60.

Regelmatig hebben we weer aanvoer van nieuwe bruidsjaponnen, dus de keus blijft altijd groot.

 

Beschikken jullie ook over bruidsaccessoires?

Ja wij beschikken ook over bruidsaccessoires zoals, bruidsschoenen, kousenbanden, bruidssieraden, bruidslingerie en sluiers. Eigenlijk hebben wij alles in de winkel om de bruid van top tot teen aan te kleden.