fbpx

Cosmetics

Dr. Juchheim is sinds 35 jaar arts in Munchen, zijn bedrijf is inmiddels het snelst gegroeide cosmeticabedrijf van Europa. Bij een bezoek aan onze boutique kunt u zelf ervaren hoe geweldig deze producten zijn voor uw huid en ontvangt u een passend advies.

De producten van Juchheim Cosmetics zijn onderscheidend omdat:
  • Ze aantoonbaar werken op de langere termijn, maar ook zorgen voor een direct zichtbaar effect.
  • Ze gebaseerd zijn op hoge concentraties actieve natuurlijke ingrediënten, zoals zee-algen extracten, hyaluronzuur, peptiden en talrijke kruidenextracten.
  • Ze bevatten geen hormonen, parabenen of paraffine en zijn dierproefvrij.
De producten van Juchheim Cosmetics variëren van de bestseller crème ‘Bye Bye Cellulite’ tot anti-aging producten voor gezicht, ogen en hals. Bovendien is er een breed aanbod van huid verbeterende lichaamsproducten.

Juchheim cosmetica heeft geweldige en zichtbare resultaten op zowel korte als lange termijn. Hiermee zijn zij in de beautywereld toonaangevend en onderscheidend.

Nieuwsgierig geworden naar deze fantastische producten?
Neem een kijkje in onze webshop.
De webshop is momenteel helaas alleen nog maar te gebruiken in het Duits, deze is echter volledig en veilig te gebruiken.

Kom je liever langs voor een persoonlijk advies?
Maak dan telefonisch of per mail een afspraak.
Veel producten zijn op voorraad, mocht dit niet zo zijn dan duurt een nabestelling ongeveer 7 dagen.

Stoor jij je aan:
Rimpels | verslapte huid | striae | kraaienpootjes | cellulitus?
Neem dan contact met ons op. Om je voldoende aandacht en goed advies te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraak maken?

Bel:  06 105 232 31

of vul onderstaand de gegevens in en we nemen contact met je op.

Afspraakformulier Bruidsmode Chantal

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Volg ons en zie het laatste nieuws op Instagram.

Bruidsmode Chantal
Bruidsmode Chantal
Een prachtige foto van bruidspaar Bart en Claudia. Ondanks de vele beperkingen een prachtige dag gehad😍 Helaas zijn ook wij tot 19-1 gesloten maar natuurlijk altijd bereikbaar voor het maken van afspraken, vragen of bestellingen. Wij hopen jullie in goede gezondheid weer te mogen ontvangen in onze winkel. #bruidsmodechantalnijmegen #naturalbride #weddingdress #beautifulday #bruidswinkelnijmegen #bruiloftoplocatie #trouwjurk #trouwenin2021 #staysavestaypositive
Bruidsmode Chantal
Is het jouw droom om te trouwen in een bohemian bruidsjapon. Dan moet je zeker deze prachtige japonnen komen passen😍. #naturalbride #bohemianstyle #bobemianwedding #bruidsmodechantalnijmegen #ibizastyle #ibizawedding #naturalbeauty #weddingdress #weddinginspiration #weddingstyle #ido

 

© 2021 Bruidsmode Chantal
Netnog websites