Bruidsmode Chantal

Smaller Default Larger

Bruidsmodewinkel Nijmegen en omstreken

Een goede bruidsmodewinkel richt zich niet alleen op het verkopen van bruidsjurken, maar op alles wat hier bij komt kijken en neemt de grootste zorg uit handen. Bruidsmode Chantal is die winkel, wij hebben een groot assortiment bruidsmode, lingerie, schoenen en sieraden. Wij hebben met grote zorg onze collectie samengesteld met daarin een aantal prachtige merken met een mooie pasvorm die iedere bruid aan zal spreken.

Veel vrouwen fantaseren al van kleins af aan over hun bruiloft. Een mooie jurk, prachtige bloemen, elegante schoenen en alles wat daar bij hoort. Omdat je waarschijnlijk al in je hoofd hebt hoe je droomjurk er uit moet komen te zien is het lastig om te vinden wat je precies zoekt. Jurken, schoenen maar ook lingerie. Omdat jij al weet welke stijl je mooi vindt kunnen wij je snel helpen en direct op zoek gaan naar jouw droomjurk. Daarnaast is het mogelijk om aanpassingen te doen aan alle jurken in onze winkel dankzij onze zeer ervaren en kundige coupeuses. Zo kun je heel gemakkelijk met onze hulp zelf je droomjurk samenstellen. In onze bruidsmodewinkel in Oosterhout bij Nijmegen komen daarom bruidjes uit Arnhem, Beuningen, Doetinchem, Oss, Elst, Bemmel, Zevenaar, Tiel, Boxmeer, Cuijk, Wijchen en de rest van Nederland.

Bruidsmode in Gelderland 

Met alleen een bruidsjurk ben je er nog niet. Een compleet assortiment bruidsmode vind je in onze winkel in Nijmegen, Elst, Zevenaar, Bemmel nabij Arnhem, Beuningen, Doetinchem, Oss, Boxmeer, Cuijk, Tiel en Wijchen. Prachtige bruidsjurken in diverse stijlen, elegante schoenen en oogstrelende sieraden van Abrazi en lingerie. Wij hebben aan alles gedacht en alles kan op elkaar afgestemd worden.

Als bruidswinkel regelen  wij alles voor je

In onze bruidswinkel komen mensen uit Nijmegen, Arnhem, Elst, Zevenaar, Bemmel, Beuningen, Doetinchem, Oss, Tiel en Wijchen, maar ook uit de rest van Nederland. Niet alleen vanwege de grote keuze aan bruidsmode, maar ook door de goede service waar wij bekend om staan.

Wil je een keer langskomen in onze bruidsmodewinkel om onze bruidsjurken in het echt te bewonderen dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt ook het contactformulier invullen. Wij zullen je dan alle jurken laten zien die wij in onze collectie hebben en je overtuigen van de goede kwaliteit die onze bruidsjurken hebben. Wij hopen je graag te mogen ontvangen in onze mooie bruidsmodewinkel.