Bruidsmode Chantal

Smaller Default Larger

goedkope bruidsjurken

Waarom trouwen in een bruidsjurk van bruidsmode Chantal

Wij zijn van mening dat een prachtige bruidsjurk niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij betaalbare bruidsjurken van uitstekende kwaliteit aan. Iedereen die gaat trouwen wilt stralen op die ene speciale dag in een schitterende bruidsjurk, maar laten we eerlijk zijn het prijskaartje moet toch net zo aantrekkelijk zijn?

 Wij kunnen de prijzen van onze bruidsjurken laag houden, omdat we een bruidswinkel aan huis hebben en uitsluitend op afspraak werken, ook werken we samen met een grote bruidsmodezaak in Nederland. Dit alles zorgt ervoor dat wij bruidsjurken kunnen leveren met hoge kortingen.

 Smaken en mensen verschillen en dat geldt ook voor je bruidsjurk. Bij Bruidsmode Chantal vind je een uitgebreide collectie bruidsjurken in verschillende modellen, maten en stoffen. Alle bruidsjurken zijn nieuw en van de allerbeste kwaliteit.

 

Kom eens gezellig en geheel vrijblijvend kijken in onze bruidswinkel gelegen in Oosterhout (Gelderland), bij Nijmegen, en onder het genot van een kopje koffie kun je ons je wensen duidelijk maken. Wij staan dan ook bekend om onze gastvrije en persoonlijke benadering, de wensen van de bruid staan voorop en wij zullen dan ook een eerlijk en vakkundig advies geven. Wij laten je dan de allernieuwste collectie bruidsjurken zien, die je kunt bekijken en passen. In onze bruidswinkel ook een speciaal outlet gedeelte, allemaal prachtige, nieuwe en betaalbare bruidsjurken voor de bruid met een budget met kortingen tot wel 70% van de reguliere verkoopprijs.

 

Ben je op zoek naar een ruime keus bruidsjurken, professionele en persoonlijke benadering neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bruidsmode Chantal de bruidswinkel voor goedkope bruidsjurken, goedkope bruidsjurken Nijmegen, goedkope bruidsjurken Arnhem, goedkope bruidsjurken Gelderland.

 

Wij zien je graag bij bruidsmode Chantal,
Chantal Maassen