Bruidsmode Chantal

Smaller Default Larger

Onze Winkel

Bruidsmode Chantal is een gezellige en professionele bruidswinkel met een uitgebreid aanbod van bruidsjaponnen, bruidslingerie en bruidsaccessoires. Wij zijn te vinden in Oosterhout (Gelderland). Oosterhout is gelegen tussen de plaatsen Arnhem en Nijmegen. Wij ontvangen je daar graag in onze sfeervol aangeklede bruidswinkel.

 

Onze jarenlange ervaring in de bruidsmode heeft ons geleerd dat een persoonlijke benadering en privacy erg belangrijk zijn in de zoektocht van je bruidsjapon. En om u als bruid alle aandacht te kunnen geven werken wij uitsluitend volgens afspraak. Hierbij krijg je dan ook een vrijblijvend en betrouwbaar advies en kun je de verschillende bruidsjaponnen bekijken en passen.

 

  

 

Wij werken in onze bruidswinkel met vakkundige coupeuses die er eventueel voor kunnen zorgen dat je bruidsjapon perfect op maat gemaakt kan worden. Alle bruidsjaponnen kunnen naar persoonlijke wensen aangepast worden, wil je liever een japon zonder of met sleep of liever een haltertop ipv strapless, geen enkel probleem er is veel mogelijk, geef ons je wensen door en wij denken met je mee.

 

Ben jij die bruid met een maatje meer? Ook voor de vrouw met een maatje meer hebben we een ruime keuze bruidsjaponnen. Deze speciaal ontworpen collectie plus-size maten met een perfecte pasvorm zijn ideaal voor de volslanke bruid. Niet iedereen heeft genoeg aan een maat 44, ben jij op zoek naar prachtige bruidsjaponnen verkrijgbaar tot maat 60 maak dan een afspraak in onze winkel.

 

Om het plaatje helemaal compleet te maken beschikken wij ook over een ruime collectie bruidslingerie en bruidsaccessoires.

 

U kunt van top tot teen slagen bij Bruidsmode Chantal